Brink Webdesign | Hoe werkt Adwords?
527
post-template-default,single,single-post,postid-527,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Hoe werkt Adwords?

Hoe werkt Adwords?

Google Adwords is een programma van Google waarmee u advertenties kunt plaatsen. Uw advertenties worden getoond op Google zelf en op sites die gebruik maken van Google AdSense. Het aantal sites dat gebruik maakt van AdSense is enorm groot. Op Adwords kunt u tekstadvertenties plaatsen, maar ook stilstaande plaatjes of video’s. U kunt ervoor kiezen om te betalen per keer dat er op een advertentie geklikt wordt. Nog een optie is om te betalen per aantal keer dat uw advertentie getoond wordt.

Wij raden dit programma erg aan, doordat u erg goed kunt bepalen wie uw advertenties zien. Zo kunt u uw doelgroep vrij goed bereiken. Ook is er erg veel variatie in het soort advertenties die u kunt plaatsen en u betaalt nooit meer als u wilt. Wij kunnen u helpen met het opzetten van een campagne.

Hoe zet ik een campagne op?

Als eerste moet u kiezen waar u uw advertenties op wilt laten zien. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw advertenties alleen op Youtube te laten zien. Ook is er een optie om uw advertenties alleen op mobiele toestellen te laten zien. Zoals u merkt kunt u in Adwords erg goed bepalen wie uw advertenties te zien krijgen. Hierdoor bereikt u erg goed uw doelgroep. Ook de volgende stap gaat over het bepalen van uw doelgroep. De tweede stap is namelijk het kiezen van de landen en talen waarin uw advertentie gezien worden. Als u een bedrijf hebt dat alleen in Nederland werkt kiest u hier natuurlijk alleen Nederland. Tot slot geeft u aan hoeveel u wilt betalen aan advertenties. U kiest hier of u wilt betalen per keer dat uw advertentie geklikt wordt of het aantal keer dat deze getoond wordt. Ook kunt u hier kiezen hoeveel u maximaal per dag aan advertenties wilt uitgeven.

Bij MLM helpen wij u graag bij het starten van uw Adwords campagne. Wij zorgen dat dit helemaal volgens uw wensen gaat en hebben veel ervaring met het systeem. Wij zijn een marketing bureau met een van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. U maakt dus een goede keuze als u onze hulp inschakelt bij het maken van een campagne. Naast Adwords zijn wij gespecialiseerd in nog veel meer online marketing diensten. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website. Wij hopen u te mogen helpen, wij zijn er erg zeker van dat u geen spijt zult krijgen.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.