Brink Webdesign | Webdesign stage
382
post-template-default,single,single-post,postid-382,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Webdesign stage

Webdesign stage

Een leerzame webdesign stage

Ben jij opzoek naar een leuke en zeer leerzame stage? Dan moet je zeker bij ons zijn! Wij bieden namelijk een geweldige stageplek aan. Bij ons leer je niet alleen veel, bij ons werk je ook in een zeer gezellige sfeer. Het is echter zeer belangrijk dat jij het leuk vindt om veel te leren over webdesign. Dit houdt in dat jij aan WordPress websites gaat werken en dat je bezig bent met het optimaliseren van Webshops. Als dit iets is waar jij wat over wilt leren dan kunnen wij jou een hele mooie mogelijkheid bieden door middel van een webdesign stage.

Dus ben jij op zoek naar een webdesign stage dan kun je je Cv en brief naar ons toe mailen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Mochten wij jou een geschikte kandidaat vinden dan zal er een gesprek plaats vinden. Aan de hand van dit gesprek zullen wij bepalen of een stage webdesign iets voor jou is.

Wat leer je bij deze webdesign stage

Op het moment dat je een webdesign stage bij ons komt lopen dan zorgen wij er natuurlijk voor dat jij het nodige leer. Met een stage webdesign leren wij hoe je websites kunt maken. Wij werken met WordPress en hier zal je alles over leren. Een stage webdesign zorgt er echter ook voor dat je front-end development zal leren begrijpen, erg interessant dus. De stage website maken is erg leuk omdat je er zelf vervolgens ook veel mee kunt doen. Met een stage website maken kan je uiteindelijk zelfs je eigen website maken.

Een leerzame webdesign stage zorgt er ook voor dat jij alles leer over webshops maken met Magento. Wij werken veel met WordPress maar met een stage website maken leer je dus ook alles over Magento. Mocht je bij ons stage willen lopen dan vinden wij het erg belangrijk dat jij erg leergierig bent. Verder v

erwachten wij een pro actieve houding en een gemotiveerd en enthousiast persoon.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.